De Zingende Kerstboom

Van 19 tot en met 23 december 2016 stond op de Handschoenmarkt voor de Antwerpse Kathedraal een ‘Zingende Kerstboom’: een podium met zingende kinderen rond de grote kerstboom. Tussen 16.30 en 18.30 uur kregen diverse zanggroepen de kans om (volledig gratis) gedurende 20 minuten een repertoire te brengen in de sfeer van kerst en vrede voor de talrijke bezoekers van de Antwerpse kerstmarkt. Er was plaats voor 30 zangers/zangeressen op het podium. Er werd voor aangepaste verlichting, versterking en kledij (muts en groene trui) gezorgd.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s