NAFT voor WOORD 2016-2017

 

Naft voor Woord is een txt-on-stage-wedstrijd voor alle 18 tot 30-jarigen uit de provincie Antwerpen met een hart voor de geschreven en gesproken woordkunst. Een wedstrijd die een springplank kan betekenen naar het professioneel literaire circuit.

De jury met uitgever Rudy Vanschoonbeek, Europees Kampioene Poetry Slam Carmien Michels en Peter Briers, journalist bij GvA, selecteerde 40 jongeren. Tijdens een intensief workshopweekend stoomde de kandidaten zich klaar voor één van de vier voorrondes.

De winnaars van Naft voor Woord krijgen publicatiekansen, optredens op evenementen en een prijzenpot van minstens 1000 euro.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s