KUNSTBENDE voorrondes CC Mechelen

 

Een boeiend Voortraject maakt Kunstbende ervaring in Mechelen onvergetelijk. Geniet van GRATIS workshops en train je creatieve denkspier! De deuren van H30 staan wagenwijd open.

Maar er is meer! Kunstbende laat je na de workshops niet los. Heb je een plan en weet je wat je wil? Dan coachen wij jou met plezier tot aan de Voorronde, zodat jij zorgeloos kunt deelnemen. Een professionele, artistieke coach begeleid je in jouw zoektocht tot het beste resultaat. In H30 spreek je af met een specialist in jouw discipline tijdens de krokusvakantie van 27 februari tem 5 maart. Dat is net op tijd voor de Voorronde!

Heb je enkel nood aan een goede werkruimte, materiaal of advies dan kan je bij H30 / Kunstbende ook terecht. In februari en maart kan je op afspraak één keer per week werken. Kunstbende Mechelen wilt je helpen tot je project af is. Zeg nu eerlijk, niets houd je nog tegen!

 Een goed kunstwerk vergt goede voorbereiding. Daarom geven wij jou (en je groep) de kans om langs te komen in het CC van Mechelen voor de Voorronde. Dit noemen wij START UP.

Dit alles is wat aan deze voorrondes vooraf ging.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s