Stemmen voor vrede

STEMMEN VOOR VREDE is een scholenproject georganiseerd door Festival van Vlaanderen-Mechelen & Casco Phil, met de steun van de Stad Mechelen en i.s.m. Koor&Stem. De scholen kregen in november en december wekelijks bezoek van professionele zangcoaches Sien De Smet & Tom Johnson. De kinderen kregen enkele basis knepen en stemtechnieken aangeleerd, die ervoor zorgden dat dit unieke concert harmonieus zou verlopen.

Met de hulp van het professionele kamerorkest Casco Phil — toverden ze op dinsdag 15 december de Sint-Rombouts kathedraal even om tot een stukje hemel op aarde. Na het concert kon men buiten genieten van een drankje of hapje ten voordele van Asiel & Migratie Mechelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s