VONKfestival: stadsfestival voor folk, roots en akoestische muziek

VONK-festival

Muziekmozaïek Folk & Jazz organiseert voor de eerste keer het VONKfestival. Gedurende drie dagen wordt Gent het toneel voor concerten, een open stage, jams en een festivalclub. In het Lakenmetershuis (Vrijdagmarkt 24, 9000 Gent) ontdek je folkmuziek in al haar facetten.
Iedere dag, van 15 tot 18u kun je telkens zes verschillende muziekgroepen aan het werk zien. Zij tonen zich van hun beste kant en willen jou overtuigen van hun talenten. Dit gedeelte van de dag is volledig GRATIS. Een overzicht van de groepen vind je op www.vonkfestival.be.

Vanaf 20u30 kun je iedere dag een uniek concert meepikken en dit voor slechts € 13 in vvk of € 15 aan de kassa. Bestel tijdig jouw ticket op de website. Er is maar plaats voor 120 personen. Op donderdag is er een optreden van Tin Soldier in the Underwoods, op vrijdag 14 februari van Wör en op zaterdag 15 februari Les Délices de la Tourmente.

Vervolgens sluiten we de dag af met een open jam waarvoor we iedereen uitnodigen. Muzikanten, dansers, bezoekers, geïnteresseerden,… allemaal welkom in de benedenzaal van het Lakenmetershuis. Dit deel van de dag is ook GRATIS.

In de benedenruimte is er de hele dag vanaf 14u30 het festivalcafé. Daar kan je kan napraten, een glaasje drinken of een versnapering nemen. Deze ruimte is GRATIS toegankelijk.

 

https://www.facebook.com/VONKfestival/
www.vonkfestival.be

Videograaf: Bert VANNOTEN

Een gedachte over “VONKfestival: stadsfestival voor folk, roots en akoestische muziek

Plaats een reactie